| Autorius |
RE: Susipažinkime :) |
Mozaika
Narys

Nario fotoalbumas
Įstojęs: 16.03.10 |
| Parašyta 02-06-2010 21:23 |
|
|
Būtų šaunu įstojus turėti pažįstamų 
NI3 COOL, žinok aš irgi buvau dar pozityviai nusiteikusi, galvojau va dabar buv viskas kitaip, 11 klasė, juk turi padėti ruoštis egzaminams ir panašiai, bet vadovėlio konspektavimo pamokų metu aš nesuprantu. Na taip, tai padės mums atsiminti ir panašiai, bet yra sudėtinga spręsti uždavinius ir daryti namų darbus savarankiškai. Būna kuriozų, kai iš vis patys matom, kad neteisingai aiškina, jai tai pasakom ir ji vis tiek teigia savaip. Bet ką padarysi, turiu dar metus ir visą vasarą. Tikiuosi, kad atsigriebsiu  |
|
| Autorius |
Nemoku
Super administratorius

Nario fotoalbumas
Įstojęs: 21.01.08 |
| Parašyta 04-06-2010 22:08 |
|
|
Laikas vėl pozityviai nusiteikti. Jau supratai, kad niekas niekad nepradės tavęs niekam ruošti, tad pats laikas pradėti ruoštis pačiai. Savarankiškai galima pasiruošti ir valst. egzams ir olimpiadai ir bet kam kitkam.
O patys besimokydami, galit padėti ir mokytojams. Būkit švelnūs ir taktiški. Jie gi ne tokiais laikais gyveno ir mokėsi. 
Neišmokau. Ir viskas... |
|
|
| Autorius |
Vazix
Narys
Nario fotoalbumas
Įstojęs: 24.05.10 |
| Parašyta 14-06-2010 09:21 |
|
|
Sveiki, mano vardas yra Kristupas, man šešiolika metų. Neseniai baigiau dešimtą klasę. Mokinuosi Kauno Saulės gimnazijoje. Nuo mažens domėjausi kaip viskas veikia, vėliau valandas žiūrėjau Discovery kanalus ar šiaip internete apie mokslo naujoves .
Su tiksliaisiais mokslais visada sekdavosi gerai: matematikoje, informatikoje, fizikoje, chemijoje visada klasėje mokinausi geriausiai, bet kur reikia daugiau pasiskaityti ar ismokti konkrečią informaciją man neužtekdavo tik prasedėti pamokoje, o namuose truputį pratinginiaudavau... 
Be mokslų man sekasi įvairųs menai: šešis metus mokiausi muzikos mokykloje groti akordeonu (dabar dažniau groju gitara ar improvizuoju ), mėgstu piešti, kurti modelius su kompiuteriu, turiu savo kamerą tai kartais sukuriu kokį filmą. Kartais užsiimu žongliravimu ar kokia kita įdomesne veikla.
Aš truputį sunkiai pradedu ką nors daryti, bet jeigu įdomu tai galiu visą dieną praleisti ar tai kokią knygą skaitydamas, piešdamas, mokindamasis... Manęs visai sekatina pažymiai, be to neturiu daug pažįstamų su kuriais kartu galėčiau apie chemiją pakalbėti.
Iki šiol labiau pasižymėjau matematikos olimpiadose, o šiais metais chemijoje patekau į respublikinę (bet kadangi iki 5 val. ryto PRIEŠ uždavinių sprendimą "nemiegojau"... pagyrimo rašto nelaimėjau, nors ir šiaip nelabai būtų įmanoma). Mane domintų sužinoti kaip toliau tobulėti chemijoje, nes vasarą ketinu mokslui skirti. 
Redaguotas Vazix 14-06-2010 09:24 |
|
| Autorius |
butterfly
Narys

Nario fotoalbumas
Įstojęs: 01.04.10 |
| Parašyta 14-06-2010 19:59 |
|
|
Likimo brolis! Aš ir nelabai turiu tokių pažįstamų, su kuriais apie chemiją pakalbėti galėčiau. |
|
| Autorius |
Nemoku
Super administratorius

Nario fotoalbumas
| Parašyta 14-06-2010 21:49 |
|
|
|
butterfly parašė:
Aš ir nelabai turiu tokių pažįstamų, su kuriais apie chemiją pakalbėti galėčiau.
O kaip aš??? 
|
|
| Autorius |
butterfly
Narys

Nario fotoalbumas
Įstojęs: 01.04.10 |
| Parašyta 15-06-2010 18:30 |
|
|
O jūs, pone Nemoku, tikrai turite.  |
|
| Autorius |
RE: Prisistatymas |
linccce
Narys

Nario fotoalbumas
Įstojęs: 07.07.10 |
| Parašyta 07-07-2010 17:25 |
|
|
Laba diena,
aš esu Linas Jusys, neseniai baigiau Vilniaus kolegijos, elektronikos fakultete, elektronikos technikos programą. Dabar ieškau darbo. Kol ieškau dar norėčiau pasimokyti chemijos, nes tai labai naudingas dalykas, mokiausi chemijos, tik iki 10 klasės. Atrodau, taip, kaip ir matosi mano avatare, gal dabar šiek tiek daugiau įdegęs, mat neseniai buvau "Tundroje". Na ką norėčiau, kad kas nors padėtu man mokytis chemiją, ar bent jau nurodytu nuo kur pradėti ir duotu lupti, jei ko nepadarau ar nedarau. Kaip sakant skatinimas mane veikia teigiamai. Jei kas nors konkrečiai neaišku klauskite, jei norite bendrauti prašome rašykite, tikrai labai laukiu jūsų laiškų. 
Pagarbiai, Linas Jusys.
Noriu suprasti, kad sugalvojęs, galėčiau imti ir padaryti.
Redaguotas linccce 07-07-2010 17:28 |
|
| Autorius |
Nemoku
Super administratorius

Nario fotoalbumas
| Parašyta 08-07-2010 18:23 |
|
|
Padėti visada galime. Tiktai niekas tavęs nelups, jei nesimokysi. Šituom neužsiimame Paties reikalas, kiek turi motyvacijos išmokti. Kadangi chemijos mokeisi gana nedaug ir pakankamai seniai, pradėti reiktų nuo pradžių. Susirask knygų (bibliotekose, knygynuose ar internete) ir skaityk, spręsk uždavinius. Pradėti reiktų nuo bendrosios chemijos. Yra kažkiek lietuviškų, nors geriausios ir lengviausiai suprantamos yra tik anglų k. (Jei jau baigei kolegiją, suprantu, kad skaityti angliškai tau nėra problema.) Pažiūrėk, kokias knygas rekomenduojame mūsų forume temose apie literatūrą, tada siųskis elektronines ar pirk popierines ir mokykis. Stenkis suprasti, ir jei kils sunkumų, suformuluok konkrečius klausimus forume. Tada aiškinsimės, ar nurodysim, kur ieškoti paaiškinimų (forume daug žmonėms rūpimų klausimų jau esam aiškęsi.)
Sėkmės.
|
|
| Autorius |
kartokis
Narys

Nario fotoalbumas
Įstojęs: 05.12.08 |
| Parašyta 27-07-2010 01:13 |
|
|
Pradėk nuo 8 kl vadovėlių, greit praeisi, o tada jau Raudonio "bendroji chemija" patarčiau pratybas nusipirkti, man tai labai padėjo, jas laisvai galima kalti savarankiškai, nes gale yra visų užduočių atsakymai, kas liečia organinę tai turbūt Šulčiaus vadovėlis, taip pat patarčiau nusipirkti Pranienės Chemija: pasikartokime prieš egzaminą" 15lt~ tik kainuoja, bet ganėtinai gražiai viskas sutraukta+uždavinių yra. Na o poto jau gali imti anglišką literatūrą pagal savo norus/poreikius. Aš irgi buvau "Tundroje"..prieš kokius tris metus išsitaškiau belenkaip
Redaguotas kartokis 27-07-2010 01:26 |
|
| Autorius |
Dzulija
Narys
Nario fotoalbumas
Įstojęs: 02.08.10 |
| Parašyta 02-08-2010 11:07 |
|
|
Sveiki visi,aš Julija. 
Vedama nevilties pradėjau ieškoti kažko panašaus į šitą puslapį ir radau. Žodžiu taip,turiu problemą. 8-toje klasėje puikiai supratau chemiją,skirdavau jai daug laiko,tačiau atsirado muzika,pradėjau daug groti,mokslams neliko laiko. Tai tęsėsi ir kitus metus. Tada įstojau į muzikos konservatoriją,kur laikas buvo skiriamas grojimui. Savaime aišku,kad degradavau kitose mokslo srityse. Dar po metų atsitiko nelaimė ir teko mesti į šalį grojimą ir grįžti atgal į paprastos mokyklos suolą,tęsti mokslų. Kadangi esu būsima abiturientė jau turėjau nuspręsti kur mokytis toliau. Ir sugalvojau. Beprotiškai noriu stoti į mediciną,tačiau tam reikia išlaikyti CHEMIJOS EGZAMINĄ. Ar įmanoma per 9 mėnesius išmokti tiek,kad galėčiau jį išlaikyti ?  |
|
| Autorius |
kartokis
Narys

Nario fotoalbumas
Įstojęs: 05.12.08 |
| Parašyta 02-08-2010 16:41 |
|
|
Išlaikyti tai įmanoma laisvai, bet išlaikyt taip kad įstotum į mediciną, tai visai kita kalba. Dabar bent porą egzaminų reikia po 90%~ išlaikyt kad galėtum įstot.Aš šiais metais perlakinėjau ir surinkau 80% galėjau įstot nebent į KMU mokamą. |
|
| Autorius |
birtonas
Narys

Nario fotoalbumas
Įstojęs: 06.03.09 |
| Parašyta 02-08-2010 16:58 |
|
|
Taip... Deja, kad išlaikyti taip, kad užtektų stojimui, reiktų labai stipriai padirbėti. Pažiūrėk šių metų chemijos VBE programą
http://www.egzaminai.lt/failai/1253_programa_chemijos_2009_09_17.pdf
ir pagalvok ką tau sako visi tie nurodymai. Žiūrėk tos lentelės abi skiltis.
Gerai pasiruošti egzaminui, reiktų mokėti viską kas ten prašoma.... ;]
Redaguotas birtonas 02-08-2010 16:59 |
|
| Autorius |
asscius
Narys
Nario fotoalbumas
Įstojęs: 04.08.10 |
| Parašyta 04-08-2010 19:40 |
|
|