| Autorius |
RE: Susipažinkime :) |
Nemoku
Super administratorius

Įstojęs: 21.01.08 |
| Parašyta 23-01-2011 17:44 |
|
|
migle parašė:
zinoma kad, butu geriau jei buciau aktyvesne diskusijose, taciau kol kas dar nesijauciu galinti labai daug pasakyti 
kaip sake Simonas viskam savas laikas 
Sugebėjimai labai daug pasakyti ateina kalbant...
Girdėjai N liaudies patarlę "Tyli kiaulė tik šaknis ir knisa..."? O šaknys tai karčios! 
Neišmokau. Ir viskas... |
|
|
| Autorius |
Simonas
Administratorius
Įstojęs: 15.06.10 |
| Parašyta 23-01-2011 20:15 |
|
|
gerai čia
Viskas yra tiek įmanoma, kiek tuo tiki.  |
|
| Autorius |
migle
Narys
Įstojęs: 07.07.10 |
| Parašyta 24-01-2011 15:11 |
|
|
dar kart isitikinau, kad cia protingi zmones lankos
del rajonines tai visai neblogai surinkau 46 taskus ( 10 klase)
vieta 1, bet mano rajonas nedidelis, tai tai nieko dar nereiskia |
|
| Autorius |
Simonas
Administratorius
| Parašyta 24-01-2011 17:50 |
|
|
hmm, keisti šie metai, nes aš surinkau 51 tašką ir užėmiau pirmą vietą irgi savo mieste. Klaipėdoj žinau, kad antra vieta su 52 taškais, o pirma su šiek tiek daugiau, tai galimas daiktas, kad bus nemažai kviečiamų arba kad kur nors kitur žmonės mažiau surinko taškų 
|
| Autorius |
zilas
Narys

Įstojęs: 12.04.11 |
| Parašyta 13-04-2011 17:15 |
|
|
Sveiki,esu Žilvinas iš Kauno ir taip pat domiuosi chemija. Esu 10-tokas. Užsiregistravau čia, nes pastebėjau nemažai bendraminčių, besidominčių šia tikrai įdomia mokslo šaka, jei galima ja taip pavadint. Šiaip laisvalaikiu mėgstu paskaitynėt, žinoma sportuot kaip ir daugelis. As esu vienas iš tų, kurie tikrai nuoširdžiai gerbia gamtą ir stengiasi puoselėti ją. Esu draugiškas ir paslaugus, tačiau kartais kiek drovus 
Tikiuosi sužinoti daugiau ir praplėsti savo žinias apie šią mokslo šaką  |
|
| Autorius |
Kargal
Narys

Įstojęs: 18.09.11 |
| Parašyta 18-09-2011 17:20 |
|
|
sveeeiki. Iš karto pasakau - iš manęs dar tik pradedančioji chemikė ir tik dėl to, kad universitete turiu chemijos paskaitas. Taip, studijuoju. KTU'ne. Kolkas esu pirmakursė, bet tikiuosi pabūti ir antrakurse ir trečiakurse ir ketvirtakurse. Pamiršau paminėti, kad esu Karolina. KTU išdavė, jog gyvenu Kaune na, o kolkas tiek
Redaguotas Kargal 18-09-2011 17:20 |
|
| Autorius |
Simonas
Administratorius
| Parašyta 19-09-2011 19:51 |
|
|
O studijuoji būtent chemiją, ar kažką su ja? 
|
| Autorius |
sunshine
Narys

Įstojęs: 14.10.11 |
| Parašyta 01-11-2011 18:07 |
|
|
Sveiki chemikai jungiuosi į jūsų ratą  |
|
|
| Autorius |
jonavastyle
Narys
Įstojęs: 05.04.11 |
| Parašyta 03-11-2011 14:35 |
|
|
Sveiki chemikai. Ar ne per velu mokytis chemijos? Mokykloje jos 11-12kl. neturejau,man dabar 18, gyvenu uzsienyje. Bandau vis si ta naujo, ieskau tai kas mane rimtai itrauktu, padetu save atrast, paskutine sritis buvo IT, taciau kazkaip pabodau ir susidomejau sia "mokslo saka", bet nezinau nuo ko pradeti. Turiu galimybe prie Vilniaus ozo vidurines mokyklos nuotolinio mokymo prieiti, siais metais 9 klases chemijos kurso, kitais 10klases turesiu. Su 11-12nezinia kaip bus... Laukiu atsakymu ir palaikymo  |
|
|
| Autorius |
sunshine
Narys

Įstojęs: 14.10.11 |
| Parašyta 04-11-2011 20:53 |
|
|
Svarbu turėti tikslą ir dideli didelį norą, kaip matom tu tai turi! Mokytis niekada ne vėlu!  |
|
|
| Autorius |
Bodombastard
Narys
Įstojęs: 13.12.11 |
| Parašyta 17-12-2011 22:23 |
|
|
Sveiki! Esu Edvinas iš Vln domiuosi chemija bei biologija.
Esu dešimtokas chemija susidomėjau dešimtoje klasėje per chemijos pamokas , nes mano mokytoja kuri dėsto chemija yra labai patyrus chemijos srityje ir ji mane šiais metais sudomino chemija.Man patinka gamta pauksčiai ,žverys ir kiti įvairus gyvūnėliai ypač naminiai tokie kaip katinai,šunis dar patinka žiurkėnai . Mano pomėgiai yra įvairus muzika mano neatsiejama gyvenimo dalys dėl jos pradėjau mokytis groti gitara ,mėgstamiausia grupę yra Metallica bei patinka Black Sabbath ,guns n Roses,slayer,children of bodom ir dar daugelis kitu.Mėgstu chemijos ir biologijos pamokas mokykloje esu dėmesingas ir per pamokas klausaus ir bandau kažką atsimint. Mėgstu stebėti gyvūnus bei jų reakcijas . Patinka stebėti kaip auga įvairus augalai ,lapai nuo medžių .Patinka maitinti savo naminius gyvūnėlius xD.labia myliu gyvūnus be jū gyvenimas nebutu toks gražus bei nuostabus.Mėgstu skaityti apie cheminius elementus ir įvairias chemines medžiagas iš ko jos sudarytos ir t.t XDD na manau užteks tiek info apie mane  |
|
|
| Autorius |
Aqua
Narys
Įstojęs: 12.01.12 |
| Parašyta 13-01-2012 00:21 |
|
|
Sveiki! Esu Tautvydas iš Alytaus. Kaip ir daugelis čia esančių domiuosi chemija. Be chemijos neįsivaizduoju gyvenimo. Kur važiuodamas, sportuodamas visada galvoju apie chemija. Visada mąstau iš ko daiktas sudarytas, kodėl taip vyksta reakcijos, o ne anaip. Ir visur klausimas Kodėl. Chemija domino nuo pat vaikystės. Dar iki šiol atsimenu, kai klausdavau tėvų, iš ko anas sudarytas, kodėl taip pasidaro. Rimtai pradėjau mokintis šiemet. Tai yra devintoje klasėja. Jaunikis kaip sakant esu dar Šiemet pirmi metai kaip olimpiadoje. Ir nustebau. Patekau į tarp miestinį turą. hm, tikiuosi sugebėsiu "pasispardyti". Na dar man prie širdies biologija. Ateitį ketinu sieti su chemija. Noriu tapti farmacininku. Manau, tai gan įdomu speceialybė .
Mano charakteris yra mielas, nuoširdus, kruopštus. NIekada ne#@$%&*!. Kartais nervina mano charakteris, kai man tiesiog neleidžia protas ir širdis nedaryti to ar ano. Visada turiu būtinai išmokti, pabaigti iki galo ir man chemija kuo toliau tuo labiau lyg narkotikas. Noriu jos vis daugiau žinot, daugiau. 
Na po pasinerimą į chemiją daug sportuoju. Rankinį. Esu gaves apdovanojimų, bet labiausia man patinka sportas, kad suteikia valios siekti tikslo. Bet ir sporto metu visur man chemija ;D
Kodėl čia būtent užklydau ? Nes čia kiek skaitinėjau protingi žmonės renkasi. Gali patarti tokiems jaunikiams kaip aš. Tikiuosi draugiškai sutarsim.
P.S. Norėjau kartu paklausti. Kadangi aš dar jaunas, tai tiesiog nežinau nuo ko chemijoje pradėti. Ką mokytis. Pavyzdžiui olimpiadai ruošiuosi iš mokytojos duotu lapų. Kur buvo tarp mokyklinė olimpiada. Viską išsinagrinėjau. Per pamokas viską suprantu. Turiu netgi pasiėmes mokytojos knygą. Devintokų kursą. Bet nežinau nuo ko pradėt.O chemija gi platus moklas. Tad patarkit nuo ko pradėt mokytis chemija. Nes noriu daugiau sužinoti. Ačiū. |
|
|
| Autorius |
ievaaaa
Narys
Įstojęs: 13.01.12 |
| Parašyta 13-01-2012 22:02 |
|
|
Sveiki ! labai smagu čia dalyvauti (diskusijose ir pan. ) . Nors tik katik prisiregistravau, manau kad čia daug ko sužinosiu ir galbūt susirasiu draugų chemikų  |
|
|
| Autorius |
Aqua
Narys
Įstojęs: 12.01.12 |
| Parašyta 13-01-2012 22:07 |
|
|
Smagu, kad didėja gretos ) |
|
|
| Autorius |
MissDominant
Narys
Įstojęs: 22.02.11 |
| Parašyta 17-01-2012 19:17 |
|
|
na ką, manau ir man reikėtų prisistatyti.
Esu Laura, šiuo metu mokausi 10 arba II gimnazijos klasėje. Chemija mane domina nuo pat pirmos pažinties su ja ir iki dabar tebedomina. ateityje noriu studijuoti chemiją, biochemiją arba farmaciją (kaip egzaminai pasakys ) atklydau į šį tinklapį, nes vadovėliuose man per mažai medžiagos o teorinių spragų yra daug (šiemet tuo įsitikinau...) daugiau net nebežinau ką pasakyt...  |
|
|
| Autorius |
justify
Narys

Įstojęs: 22.01.12 |
| Parašyta 22-01-2012 15:58 |
|
|
Sveiki, va ką tik prisiregistravau ir aš čia 
Esu Justė, mokausi 11 klasėje.. Chemiją kremtu, savaime aišku, A lygiu, Žinoma prie chemijos pagardams naudoju ir biologiją
Stengsiuosi kuo daugiau čia su jumis bendrauti ir semtis iš jūsų žinių ir patirties  |
|
| Autorius |
argentum
Super administratorius

Įstojęs: 20.01.08 |
| Parašyta 25-01-2012 08:08 |
|
|
|
Sveiki visi naujai prisijungę, smagu matyti naujus veidus čia forume, tikimės, jog rasite jame naudingos informacijos : ] |
|
|