dažnai mėgstate palandžioti po youtube ar
vaizdelis.lt ir pasižiūrėti įdomių video iš chemikų gyvenimo? Būtų dar šauniau, jei jais pasidalintumėte su visais. Įdėti video!Jau įdėti video. Už video taip pat gaunate
taškų.
Va va, kaip viskas apsivertė. Galvojau, pasirinkusi biologiją, kad logiškiausia ir labiausiai apsimoka studijuoti mediciną, tačiau šiandien linkstu į LSMU veterinarinę ir medicininę biochemiją (nes nereikalauja chemijos egzo, kurį nors ir laikysiu, nežinia, kaip su juo gausis, tiesiog biologiją moku geriau). Taip pat domina ir grynai genetika, žiūrėsim. Dar metus turiu, bet jau jaučiu, kaip linkstu mokslo link Laukianti praktika su genetikos studente, ko gero, padės viską susidėlioti į savas vietas ) Beje, nemoku, rašei, kad reikia turėti savo viziją. Viziją turėjai omeny, kad reikia jau dabar įsivaizduoti, kur norėtum dirbti ir su kuo, tarkim kokiais žalčio genais, ar tai, kuo iš esmės nori būti, ir ko tam prireiks Nes man kiek mistiškai dabar atrodo pasirinkti tiksliai, su kuo dirbsiu ir kaip
Prisiregistravau ir aš čia, nes labai domiuosi chemija ir biologija, tai kone mano pagrindas į ateitį.
Skaičiau, kad dauguma iš čia esančių nori stoti į mediciną. Ir aš apie tai nuolat galvoju, bet pernelyg didelis nepasitikėjimas savimi tai trukdo.